Veelgestelde vragen

Wat kost een website? De vraag wat een website kost is vergelijkbaar met de vraag van "wat kost een huis?". Er zijn zoveel verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Geef eerst antwoord op de volgende vragen:
1) Moet de website op mobiele telefoons en tablets gebruikersvriendelijk zijn en hierop aangepast worden(responsive)?
2) Is de huisstijl (kleuren, vormgeving etc) aangeleverd?
3) Wat is het doel van de website? Gaat het alleen om het tonen van tekst of zijn er gecompliceerde functionaliteiten?.
4) Wilt u de website zelf kunnen aanpassen?

En nog veel meer vragen. Om tot een goede prijs / tijdsindicatie te komen vragen we altijd zoveel mogelijk details. De prijzen variëren van € 500,- t/m €20000,-
Wat is een Content Management Systeem? Een content management systeem of CMS is een programma dat geheel op internet wordt gezet. Je kunt er inloggen en van daaruit de website ontwerpen, maken en onderhouden. Het CMS is als het ware de 'achterkant' van de website. De website zelf is de 'voorkant'. Voordelen: • Als de website eenmaal in elkaar zit is het gemakkelijk te onderhouden qua inhoud.
• Je kunt functies bijvoegen zoals een fotoalbum, formulier of webwinkel, afhankelijk van de wensen, waar alles mogelijk is.
• Inhoud toevoegen gaat bijna zoals in het office programma Word.
• Vanaf elke computer ter wereld is de website te onderhouden.
Kan ik straks zelf mijn website aanpassen? Jazeker. U kunt ervoor kiezen om een beheersysteem op maat aangeleverd te krijgen aangepast aan uw wensen. tekst en afbeeldingen aanpassen. Het resultaat ziet u direct in uw website. Ook past u heel eenvoudig het menu van uw website aan of maakt u nieuwe pagina's. Ook opties als nieuwsbrieven versturen, gebruikers aanmaken, wijzigen of verwijderen en nog veel meer.
Hoeveel ervaring hebben jullie in het maken van professionele websites? De ervaringen in ons team zijn elk in hun eigen richting. De één is goed in het ontwerpen, kleuren bepalen, passende logo's maken terwijl de ander weer goed is in programmeercode voor de (backend) functionaliteit en iemand anders weer in de visuele effecten en website validatie (front-end).
Ieder teamlid werkt goed met elkaar samen zodat er naar een volmaakt eindresultaat word gestreven. De ervaringjaren bij elkaar opgeteld zijn meer dan 40.
Ik ben net voor mezelf begonnen en heb nog geen huistijl of logo, kunnen jullie dit ook ontwerpen?? Jazeker. Globalwebdevelopment heeft al verschillende huistijlen en logo's ontworpen compleet met briefpapier, bord in de tuin, visitekaartjes.
Hebt u nog andere vragen? Stel ze gerust! U kunt hierover mailen of bellen.

LAATSTE PROJECTEN

 • iGeodate.com
  Het gaat om de website:
  https://www.igeodate.com.

  Hier de belangrijkste opsommingen:
  • Ze kunnen aangeven of ze op de map gevolgd willen worden of niet. • De google maps kunt je de leden zien et foto's als markers + cluser...
 • Dann Hensums
  DannHensums.com. Dé exclusieve aanbieder van het nieuwe Nederlandse boxershortmerk Dann Hensums. Bij de productie van onze premium boxershorts maken we uitsluitend gebruik van innovatieve materialen. Deze geven onze boxer zijn perfecte pasvorm en bezorgen jou een realistische 'second skin' er...
 • Ptb Datarecovery
  Deze website is in zijn geheel door Globalwebdevelopment geïmplementeerd. Dit bedrijf doet complete, betaalbare, betrouwbare, competente en snelle data recovery services voor elk medium; HDD, RAID, NAS, DVD, CD, USB, FLASH, SD, SSD etc. Wij hanteren het 'No cure, No pay' principe.` Hun doel is...